Szénási Szilvia
ügyvezető, kuratóriumi tag
Az ELTE- TÁTK karán szerzett szociális munkás diplomát 2006-ban. Szociális területen dolgozott 10 évig illetve óraadó tanárként szociális munkát tanított szociális asszisztenseknek és szociális gondozó képzésben résztvevőknek. 3 évig volt az Uccu Alapítvány roma önkéntes moderátora.
Ránki Júlia
kuratóriumi elnök
Rádiós újságíró. 1989-2011 között a Magyar Rádió, korábban a Magyar Televízió munkatársa.
László Flóra
kuratóriumi tag
Szociológus, 2010-ben hozta létre az Uccu Alapítványt. Jelenleg a Közép-Európai Egyetem Társadalmi Felelősségvállalás irodáját vezeti.
Fejős László
kuratóriumi tag
Az Uccu-hoz mint önkéntes csatlakozott egyetemi évei alatt. 2011-ben az ELTE-n végzett Kisebbségpolitika Szakon, majd 2012-ben a CEU-n International Public Policy szakon. Kutató asszistens volt a CEU egy szociálpolitikákat vizsgáló kutatásában, később csatlakozott az ERRC-hoz mint gyakornok. Jelenleg New Yorkban él.
Kenesei Marcell
kuratóriumi tag
2002 óta foglalkozik informális oktatással, valamint interaktív oktatási projektek tervezésével és szervezésével. Jelenleg a Centropa Alapítvány ügyvezetője, a Haver Alapítvány kuratóriumának elnöke.
Varga Attila
kuratóriumi tag
A Károly Gáspár Református Egyetem joghallgatója. Az Uccu Alapítványhoz 2011-ben csatlakozott roma önkéntes moderátorként.
Ignácz Andi
önkéntes
"A társadalomban olyan szakadékok vannak, amelyeket csak együtt gondolkodással, együttműködéssel lehet áthidalni. Az Uccu önkénteseként a legfogékonyabbakat, az iskolásokat lehet interakcióra hívni, ezzel elkezdeni hidakat építeni."
Csanya Ildikó
önkéntes
"Egészen kisgyerekkorom óta egyfajta küldetésként fogom fel, hogy a cigányok és a nem cigányok közötti kapcsolatot jobbá és mélyebbé tegyem. Keresem az alkalmakat arra, hogy roma fiatalokkal együtt dolgozhassak mindannyiunk jövőjén, és minderre az UCCU Alapítvány kiváló lehetőséget ad."
Márton Joci
önkéntes
"Jó érzéssel tölt el, ha az emberek cigányokról alkotott képe közel áll a valósághoz, az Uccu olyan kérdéseket feszeget, amiről mindenkinek van véleménye, közös gondolkodásra sarkall, s ebben szívesen veszek részt."