Az Uccu Alapítvány alapítója

Havass Miklós

Informatikus, 1972-2004 között a Számalk munkatársa, majd elnöke. Alapító tagja, vezetője a Neumann János Számítógép Tudományi Társaságnak, és a Magyar Tehetségsegítő Szövetségnek.

Kuratórium

Kuratóriumi elnök

Ránki Júlia

Rádiós újságíró. 1989-2010 között a Magyar Rádió, korábban a Magyar Televízió munkatársa. Jelenleg a Tilos rádióban műsorkészítő.

Ügyvezető, kuratóriumi tag

Szénási Szilvia

Az Uccu önkéntes csapatához 2013-ban csatlakozott, foglalkozásokat és sétákat vezetett, 2016. óta a szervezet ügyvezetője.

Kuratóriumi tag

László Flóra

Szociológus, 2010-ben hozta létre az Uccu Alapítványt, amelynek ügyvezetője volt. Jelenleg a Közép-Európai Egyetem Társadalmi Felelősségvállalás irodáját vezeti.

Kuratóriumi tag

Fejős László

Az Uccu-hoz mint önkéntes csatlakozott egyetemi évei alatt. 2011-ben az ELTE-n végzett Kisebbségpolitika Szakon, majd 2012-ben a CEU-n International Public Policy szakon. Jelenleg a Milestone Intézet munkatársa.

Kuratóriumi tag

Kenesei Marcell

2002 óta foglalkozik informális oktatással, valamint interaktív oktatási projektek tervezésével és szervezésével. Korábban a Centropa Alapítvány ügyvezetője, jelenleg a JJC_Bálint Ház igazgatója, a Haver Alapítvány kuratóriumi tagja.

Kuratóriumi tag

Mohácsi Erzsébeti

Óvodapedagógus, romológus, szociálpedagógus, jogvédő. Legfontosabb feladatának az iskolai szegregáció megszüntetését tekinti. Az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány (CFCF) elnöke, igazgatója volt 2004-2017 között. Nyolc éve Londonban él.

UCCU ALAPÍTVÁNY

Támogatók, partnerek